Wagenpark en diensten:

Steenwagens/Opleggers met verrijdbare autolaadkranen:

Onze opleggers zijn voorzien van een autolaadkraan met klem en pallethaak. Hiermee transporteren wij voornamelijk bakstenen, kalkzandstenen, natuursteen, betonmaterialen, bouwmaterialen, ect. Gaat u verbouwen en heeft u bakstenen besteld dan is het mogelijk dat onze chauffeurs op de stoep staan. Uiteraard transporteren wij ook naar grote(re) bouwprojecten en voorzien we bouwmaterialenhandelaars van materiaal in Nederland, België en Duitsland.

Motorwagens met laadkraan:

Vervoeren van containers voor verhuur, containertransport van zand, grind, grond, afval en dergelijke. Hiermee worden ook materialen aan- en afgevoerd o.a. in opdracht van de Nutsbedrijven bij calamiteiten of onderhoudswerkzaamheden. Is er een stroomstoring in de buurt dan is er kans dat onze wagens ingezet worden voor het bijvoorbeeld brengen van vulzand en afvoeren van grond welke bij het vrij graven van een leiding eruit is gekomen.

Dieplader:

Wij beschikken over een dieplader die met name internationaal ingezet voor het brengen van grootmateriaal naar klanten in heel Europa. Zelfs tot voorbij de poolcirkel, Kiruna Zweden! Grote machines, maar bijvoorbeeld ook tractoren kunnen zo goed en veilig vervoerd worden.

Zeilwagen:

De zeilwagens zijn beschikbaar voor nationaal en internationaal vervoer van stukgoederen, eventueel uitgerust met kooi-aap, waardoor onze chauffeur de goederen zelf kan lossen. Ook mogen wij gevaarlijke stoffen transporteren.

Aanhanger:

Deze wordt vooral ingezet bij het transporteren van units. Tegenwoordig worden units voor diverse doeleinden gebruikt en kunnen wij deze met de dieplader of de aanhanger vervoeren.

Containerwagen:

Een klus klaren in de tuin of uw woning verbouwen? Met onze containerwagens zetten wij alle soorten en maten containers bij u af. Eventueel gevuld met teelaarde, grind, korrelmix enz. Wij voeren vervolgens het puin, de BSA, hout, grond enz. voor u af.

Mobiele kraan:

Een sloopklus of grote graafwerkzaamheden in het vooruitzicht? Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres. De mobiele kraan beschikt over diverse bakken, sorteerknijper, enz Hierdoor zijn diverse grondverzet werkzaamheden mogelijk, zoals het grondwerk voor huizen, stallen of bedrijfspanden, maar ook sloopwerkzaamheden.

Minigraver:

Ook voor kleinere graafklussen bijvoorbeeld in de tuin kunt u bij ons terecht. Met de minigraver kunnen wij o.a. tuinen uitgraven, opritten uitgraven of andere kleine uitgravingen rond om het huis.